Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, januari 08, 2009

Stor humor

Läste denna artikel om australenskiska forskare som forskar på effekter av headbanging. Skrattade gott åt deras förslag på hur man skulle åtgärda det-tror t.ex.inte AC/DC kommer överge "Highway to Hell" för "Moon River" och frågar är vem som ska hålla i headbaningkurserna?

3 kommentarer:

Morrica sa...

Det här är allvarliga saker. Tydligen blev Jason Newstedt gitarrist som en konsekvens av headbanging, då kan man tänka sig hur det kan gå för andra. Som varande ansvarsfulla människor borde vi nog ta tag i det där med kursverksamhet, menar de att man ska börja öva till Moon River? *provar och håller på att hypnotisera mig själv av den långsamt vaggande rörelsen* powerful stuff!

Gbgmamman sa...

Hahahaha. Ser framför mig en konsert med en headbangande publik iförda särskilda nackskydd...hahahaha Kommer troligtvis inte att ske i min livstid iallafall.... :D

Wånkan sa...

*flinar och ser skylten förbud mot mobiltelefon och försöker visualisera mig fram hur skylten förbud mot headbaning skulle se ut*