Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, december 16, 2008

Sista dagen denna vecka som jag började tidigt. En trött morgon med en ryckstart på mitt jobb så det blev inte mycket vila där, dessutom arbete med en kollega som gör jobbet tyngre (har muttrat om denna kvinna förr så jag besparar mina läsare). Var också tvungen att fatta ett tungt beslut imorse att jag tyvärr inte kan medverka på en tv-inspelning med Hammerfall-tema (bandet sökte folk på sin hemsida). Jag kan dock inte ta ledigt från mitt arbete då jag behövs då och dessutom har jag redan mycket att stå i med julen och glöggfesten. Det skar dock i mitt hårdrockshjärta. Men jag vet innerst inne att jag valde rätt-tror inte bandet skulle tacka mig för att jag körde slut mig för deras skull. Dessutom är mina minnen från förra årets Ocean Crusade så bra att de värmer ännu.

Väl hemma skurade jag badrummet något jag borde gjort för länge sedan. Det gjorde inte bara gott för hemmet utan också för mitt inre. Känner en mycket större känsla av kontroll på situationen nu. Och det värsta av jobbet och slitet är över.

"Fight with your heart and you're destined for glory
But fight without soul and you will lose it all!"
"Destined for glory" (Dronjak/Cans), Renegade, 2000

4 kommentarer:

Prettomorsan sa...

Klart jag var cool alltid. ;)
Men fick lida för det. :P
Men så är det väl alltid... hrmps.

Gbgmamman sa...

Synd att du inte kunde för att ju jobbar. :( Men det går nog flera tåg längre fram. Härligt att få rent badrummet, jag gjorde samma i förra veckan, och det är hur härligt som helst när man väl fått tummen ur!

Anonym sa...

Ja, livet är fullt av val.

Magdalena sa...

Hej! hittade hit via Martins brödblogg. Vill tipsa om min mans nya sajt (borde passa en metallbrud...):
www.metalvideo.se