Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, november 03, 2008

Ledig måndag

Ledig idag och efter frukost och kattgos gav jag mig av för att leta efter en ny vinterkappa. Jag gick in på Cubus och provade lite kläder. Deras kampanj var slut men det gjorde inget för jag såg ut som en lagårdsdörr i dem. Sprang runt och det känns som jag provade det mesta innan jag hittade en snygg kappa på Salt. Dessutom på rea så jag ligger mkt bra till på budgeten för nya vinterkläder. Fåfängan och förnuften diskuterar vilt just nu. Har ni bra buddgettips på snygga skor?

På kvällen besökte jag min farmor tillsammans med pappa och faster. Vi pratade ihop oss om praktiska saker som begravning och dödsannons. Det kändes lite tungt det gör det. Det blev så tydligt hur olika värderingar jag och farmor har. Nåväl, det är ju inte min begravning och jag sade vad jag tyckte men lyckades iaf hålla värdigheten i behåll och inte såra någon. Det är ju inte "min show" och det känns som farfar får ett värdigt farväl.

Veckans måndags-metal blir "Metal monster" med Bloodbound för den beskriver känslan det är att vara min Ravenlords ("My lady of the night...")

4 kommentarer:

Hannele på Hisingen sa...

Vinterkappa är inte lätt. Jag vill heslt ha fest medans jag lever...

Anonym sa...

Vet ju inte vad du gillar för skor, men jag hittar alltid mycket på Din Sko. Och Deichmann är ju värt ett besök..

Gbgmamman sa...

Förstår att det kändes lite tungt. Kram!

Anonym sa...

tack sötnos. chock är nog det som bäst beskriver känslan just nu, sen kommer glädje! men chocken överväger nog ännu en smula...hihi