Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, oktober 08, 2008

Vem är det?

Det var nära att jag slog kommentarsrekord igår när mitt och Mr. Crimsons förhållande blev officiellt. Många var nyfikna på att veta mer och lite ska ni få veta. Han och jag träffades via nätet och har dejtade sedan i juni. Det var kemi från början men vi är lite brända båda två så det har tagit fram till nu innan vi bestämt oss för att satsa på detta.

Han är 29 år, bor i Södertälje och som halva stan jobbar han på Scania. För er som undrat men inte vågat ställa frågan, jajemensan han är hårdrockare, har hår ner till midjan och gillar power-metal. Förutom god smak så är han väldigt snäll och omtänksam. Han pysslade om mig när jag hade den sämsta dagen i mannaminne. Dessutom är han en mästare i att skriva söta sms.
Hoppas jag stillat er nyfikenhet;)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Good for you!

Anonym sa...

åh vad kul! då är det ju kanske så att jag sett honom nån gång till och med! och om du nu styr kosan mot denna stad lite då och då måste vi ju se till att träffas nån gång! =) stora kramar och hoppas allt går bra för er.

Gbgmamman sa...

Va? Är han hårdrockare? Nähä? Skojar bara med dig.
Nästan samma överskrift....ett tecken? :D

Anonym sa...

söta sms är fint

Det Mörka Hotet sa...

Snäll kille och gillar hårdrock = lycka! :-)