Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, juli 02, 2008

On the road

Trots buss-strejken har det gått bra att ta sig till och från jobbet. Det som är tufft är bara det att det tar tiiiiid. 2 timmar mot 25 minuter i vanliga fall. Stackars kissarna. Idag såg jag iaf till att det blev lek och gos när jag kom hem. Inte alltid det hinns med som man skulle vilja på morgonen. Kände mig inte som mitt bästa jag imorse. Mitt i allt känner jag ändå att jag har en styrka att ta tag i saker. Idag släppte jag allt när jag kom hem och prioriterade katterna-med resultatet att både de och jag blev lugnare och gladare. Har också investerat i ett gott te-Kvällsro från Friggs. Så hoppet lever.

2 kommentarer:

Wånkan sa...

Lite skillnad i tid men skönt att höra att det funkar iaf. Det är väl inte ens att man ser ngt slut på strejken för som jag fattat så förhandlar dom väl inte ens nu?

Gbgmamman sa...

Gud vad ni är duktiga ni två, (du o wånkan alltså). Som promenerar så mycket. Men det är väl inte 2 timmar till jobbet och sedan 2 timmar hem igen? Hoppas jag iallafall ;p Läste att strejken kanske kommer hit också. Jag blir inte drabbad men mina barn blir det ju för de har inga bilar, och den minsta har ju inget körkort. Men kan ni lösa det så löser vi det här oxå!! (positivt tänkande)