Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, juli 09, 2008

Bussburen,beslutsam, biljettförsedd

Det verkar som att buss-strejken version 2:0 inte påverkar mig än så länge. Jag håller tummarna. Det är nämligen bara innerstadsbussar och det ena bussbolaget som berör. För er som tycker det är snurrigt-det tycker jag med.

Har också fått den berömda tummen ur och beställt min biljett till Sabaton på Klubben. Äntligen får jag se dem live som headliner:D Bjuder på suveräna "Metal Machine"

Läste på aftonbladet vilka som ryktas vara med i TV4:s isdanssatsning. Både Markus Fagerwall och Kicken från Poodles är påtänkta. Om detta stämmer kan de döpa om det till "Battle of the hunks!"

5 kommentarer:

Morrica sa...

Är inte Fagerwall gammal hockeyspelare?

Anonym sa...

har sett sabaton två gånger, grymmisch! =) hoppas spelningen på klubben motsvarar dina förväntningar!

Wånkan sa...

Sabaton är underbart bra... har hunnit med att se dom 4 ggr å ska även se dom i höst när dom spelar på klubben. Men har missat att biljetterna finns ute nu...vars köper man dom?

Gbgmamman sa...

okej, nu är jag väl officiellt skitgammal, men vet inte vilka sabaton är.... Får la googla sen då.. *skäms lite* Ha det gôtt!

Anonym sa...

Jo, morrica, Markus Fagervall är en före detta hockeyspelare.
Mycket duktig!!