Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, januari 01, 2008

Goth nytt år...

...på er allihopa! Det blir ett kort meddelande idag. Var på en fantastiskt trevlig nyårsfest hos vänner idag. Kände bara värdparet men det var jättekul med lite nytt folk. Det blev bara 3 timmars sömn innan jag hasade mig iväg och åkte tvärsöver stan för att jobba. Är nöjd med mig själv för att jag klarade av det. Härdade ut på jobbet, mina kollegor var mkt trevliga (det är inte dem som gör det tungt ibland) och ett gott stöd. Hemma gjorde jag det jag skulle göra. Börjar idag föra kassabok och göra budget.

Vi avslutar med tjejsnack:

Vecka 51 Julen
Var och med vilka ska du fira jul?
Jag firade med pappa, min bonusmor och hennes barn nere i malmö. Mycket trevligt.

Köper du mycket julklappar, har du köpt klart eller har du några kvar?Köpte inte så många i år eftersom det var överenskommet så.

Vad önskar du dig i julklapp?
Jag önskade mig mest inredningsprylar och skivor. Fick Bloodbound "Book of the dead" mkt bra skiva. En av de bästa klapparna i år var dock en vegetarisk kokbok.

Vad betyder julen för dig?För mig är julen en tid att träffa familjen, äta och dricka gott, lyssna på julmusik och pynta hemmet på ett sätt jag inte gör annars.

Har du gran, vilken sort och när ställer du in/klär den?
Jag har ingen gran eftersom jag inte känner att jag har plats. Har tre pynt som måste upp: min adventsljusstake i form av en mörkgrön glasgran med ljus i vald färg som varierar varje i år(det blev guldmetallic 2007), min adventsstjärna i fönstret och så lägger jag glitter på hyllan under glasskivan i mitt soffbord.

Vecka 52
Nyår

Var och med vilka ska du fira nyår?Firade med två vänner och 6 härliga nya nyllen i Täby:)

Har du några nyårslöften, vad?
Ger inte löften men sätter upp målsättningar. Målsättningen för 2007 var att blir mer balanserad och det lyckades. Målsättningen för 2008 är att njuta mer, stoppa energi-läckage och om möjligt, hitta ett annat hårdrockshjärta som slår i samma takt;)

Vad är det bästa som hänt år 2007?
Alla konserter jag gick på med Hammerfall-kryssningen som höjdpunkt, att jag träffat nya sköna människor och fördjupat kontakten med andra vänner, att jag kom i balans och att jag hittade jobb nr 2:)

Vad är det sämsta som hänt år 2007?
Lite strul med att komma igång på jobb 2, att en dröm dog lite för stressigt på husetoch att min farfar blev skadad strax innan jul.

Vad förväntar du dig av år 2008?Läs mina målsättningar. Men som sagt, hoppas hitta ett annat hårdrockshjärta.

1 kommentar:

Det Mörka Hotet sa...

God fortsättning på det nya året och hoppas din farfar mår bra nu!