Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, december 16, 2007

Glöggdags

Bjöd några polare och vänner på glögg idag trots att halva lägenheten ser ut som kriget. Men vardagsrummet var vackert uppdukat och upplyst av en barock mängd levande ljus så vi sörplade Blossa trestjärnig med rom, kivik tranbärsglögg och ekologisk äppelmust. Kan också tipsa om en mkt god kombination till julfikat: pepparkaka med banan-skivor på. Mums! Fick en cd av en av gästerna och den uppskattas:)

Försöker så gott det går att inte hetsa upp mig i julstöket. Det går än så länge hyggligt. Lite hjälp har jag av Glenn Liljestrands "Early morning, japanese garden" som ni kan lyssna på och ladda ner. Föga metal men jag uppskattar ambient musik också om den gör mig rofylld.

10 kommentarer:

Anonym sa...

tack för din kommentar, den värmde en frusen och ensam kväll hemma. =)
vad mysigt det lät med din glöggkväll! själv har jag provat pepparkaka med grönmögelost, och det var definitivt inte att rekommendera. kan bero på att jag inte gillar osten.. haha

Det Mörka Hotet sa...

Oj, du kan verkligen få till en mysig och stämningsfull glöggkväll: bra jobbat!

Jag har köpt Dufvenkrooks vinglögg men har inte hunnit testa den än, hoppas den är okej. Tack för pepparkakstipset!


DMH

Anonym sa...

Tacka vet jag pepparkaksdeg!

Ann-Christin sa...

Tack för musiktipset! Jag lyssnar just nu"

Hannele på Hisingen sa...

Glöggfest låter trevligt, önskar dej en fin julhelg.

Det Mörka Hotet sa...

En kalasfin och härligt God Jul önskar jag dig, var rädd om dig och hoppas den blir det du önskat: kram!


Samuel

Anonym sa...

GOD JUL!

Anonym sa...

Tävla kanske? ;-) Kolla in bloggen! /Raz

Prettomorsan sa...

Oj, här var det inte uppdaterat på länge. Ja, men det är coolt... men det är väl kanske mer kroppskonst ala scarfication det. Det är som sagt rätt coolt.... :D

Anonym sa...

det är ingen märkvärdig färg alls, du hittar den nog i matbutiken. =) märket är i alla fall schwarzkopf brillance, och färgen heter purple prestige. just den här sorten har jag inte provat förut, så den går jag inte i god för att den är bra eller snygg, men snart vet jag nog. =)

och en sak till. du skriver och kommenterar så himla fina och värmande saker. jag uppskattar verkligen det. inte med tanke på någon speciell dag, speciell vecka, eller speciellt år, men vad gillar du tanken att ses någon gång?