Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, november 17, 2007

Åh nej!

Det som inte får hända verkar vara på väg. Inför min intensiva vecka med mycket extraarbete och Hammerfall-kryssning (ska bli så galet kul!) så verkar det som att jag håller på att bli förkyld. Fullt krig har därför inletts för att få mig i toppform. Med krisbrus, c-vitamin och varma sockor ska snuvan motas bort. I övrigt gäller bondförnuft och varma sockor.

Efter detta ska jag ta det lugnt, föra in mer blått i inredningen och ta det lugnt hemma och iumgås med vänner i lugn och ro. Behöver det för det forsar alldeles för fort nu. Och efter årsskiftet stundar ännu lugnare tider.

Har dessutom bytt pass med en kollega så jag slipper vara borta till 22:o0 eller senare tre dagar i följd. Kände att jag kommer må bra av det men det satt långt inne. Men enligt mig har jag en hel del insatt på pliktkontot. Dags att göra en överföring till lust-kontot.

Och för er som undrar vad jag sjunger i sömnen-det är väldigt o-metal!

2 kommentarer:

Anonym sa...

nu blev jag ju ännu mer nyfiken!! =) idas sommarvisa?

Wånkan sa...

Hoppas förkylningen ger med sig och att du får underbart skoj på kryssningen!

Själv ser jag fram emot Gotthard och Sabaton på lördag = )