Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, augusti 16, 2007

Veckans tjejsnack

Då var det dags att tjejsnacka igen om veckans tema: Kärlek

Minns du din första riktiga kärlek? Var, när, hur?
Han gick i samma klass som jag, var trevlig, mörk och vrålsnygg. Tyvärr visade han sig vara gay.

Minns du första killen du hade? Kommer du ihåg hur det var? Kändes?
Jo, det gör jag. Det var mysigt och omvälvande. Just för att man fattar vad alla sjunger om. Han var väldigt romantisk-till en början. sedan dog det tyvärr.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Varför, varför inte?
Kanske inte kärlek för den tror jag växer fram. Definitivt attraktion. Har själv suttit och gapat som en kolja efter en första date med en kille.

Vad är kärlek för dej?
Kärlek är den där känslan som får en att sitta och småle bara man tänker på den/det man älskar. Det är känslan av att vilja göra det bra för mamma/barnet/partnern/hunden/naturen osv.

Har du en pojkvän/flickvän för tillfället? Hur länge har ni varit tillsammans, bor ni ihop? Distans? Om inte skulle du vilja ha det nu? Motivera.
Är singel nu men om rätt kille dyker upp så är jag definitivt öppen för ett förhållande. Vill inte ha ett förhållande bara för att ha det (tycker förhållanden har gjorts "heliga" på ett galet sätt. Det är inget upphöjt tillstånd, snarare ett eko-system man måste jobba för att hålla i balans) men det vore gott att ha någon att mysa i soffan med i höst


2 kommentarer:

vampireslave sa...

hihi, smågarvade åt dina svar, jag känner igen mig! det där om att "gapa som en kolja" var otroligt träffande! smart sagt till sista tjejsnackfrågan, har själv aldrig tänkt på förhållanden som ekosystem, men tusan jag håller med! =)

Det Mörka Hotet sa...

Håller med Vampireslave - även om jag är både äldre och man så känner man igen sig!


DMH/Samuel