Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, april 14, 2007

Vad har hänt egentligen?

Något har hänt i vår syn på världen. Sedan när började det bli okej att höra av sig om affärsärenden på lördagkvällar eller att ringa och diskutera föreningsärenden halv tio på långfredagskvällen? Båda sakerna har hänt mig den senaste tiden så jag börjar bli nyfiken när den här omställningen skedde. Jag är nämligen uppfostrad med att man inte ringde efter nio på kvällen utom i nödfall och om man vet att personen är en nattmänniska. Och helgdagar är man ytterst restriktiv att ringa på.

I det första fallet ovan var det ett nödvändigt samtal och jag är tacksam för det men det hämmar ändå min återhämtning. Veckan har varit intensiv och innehållit både mycket positiva inslag på det privata och yrkesmässiga planet och negativa i form av magsjuka. Måste börja sålla mellan allt skoj nu så jag inte blir utsliten men det är inte så lätt när jag inte får den info jag ska ha. Hur ska jag veta att jag ska göra saker när ingen talar om att jag ska göra dem?

Livet kunde dock vara sämre. Har på arbetstid suttit i solen och njutit och ändå skött jobbet=) Ska skaffa en sköld och en styrka mot negativ energi. Har nyligen träffat människor som kan hjälpa mig med det=)

1 kommentar:

vampireslave sa...

om du hittar den där skölden, kan du ta en till mig med? :) idag har jag faktiskt samlat lite energi, var ute på en promenad helt själv och satt i skogen på en stubbe. nu kliar det som attan på armarna.. tänka sig, årets första solbränna! hoppas din helg varit skön.