Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, juli 21, 2006

On wings of glory we will carry on

I o m bloggens namn måste jag ju bara nämna den här artikeln om Iron maidens sångare, som upperbarligen använt sin pilotutbildning till något betydligt bättre än att bara flyga konsertsugna metalheads till sitt eget gig. Det här kallar jag hårdrockshjärta! Ni svenska artister med flygcert, varför inte följa Bruce exempel?

Har hämtat ut mina nya glasögon idag. De är superfina och jag mår redan bättre. Bl.a så har min blurriga känsla i ögonen försvunnit. Enda smolket i glädjebägaren är att mitt stålgrå par är för trånga. Men jag går tillbaka imorgon/på söndag och ber dem justera sadlarna något.

Har en förkylning på gång i kroppen. Har en idé om varför viruset flyttat in nu: dels tål jag inte väderomslag och så var det alldeles för länge sedan jag träffade min kille. För det vet ju alla att bästa botemedlet mot förkylning är krama om en varm pojkvän?

Titeln från "Legacy of Kings (Cans/dronjak/strömblad) Hammerfall, Legacy of Kings 1998

2 kommentarer:

Ã…sa sa...

Go Bruce, säger jag!

Om botemedlet mot förkylning är att krama sin pojkvän, blir jag nästan sugen på en och annan bacill... ;-)

Kattis sa...

Hårdrockshjärtan är de som bultar hårdast och sannast :) Heja Bruce!